Servei de

Neteja Tècnica i Industrial

Inicio 5 Neteja Tècnica i Industrial
neteja locals i comerços vilanova garraf

Neteja de Naus Industrials i Magatzems

Seguir el protocol adequat de neteja a naus industrials i magatzems és important per a millorar el procés de producció i en conseqüència, incrementar els beneficis de la companyia.
neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja de Centres Comercials

En els centres comercials, supermercats i grans superfícies és essencial seguir un protocol de neteja i manteniment òptims per a respectar al màxim les normes sanitàries.

neteja i desinfeccio ecologica vilafranca penedes

Desinfecció

Dur a terme un correcte procés de desinfecció és clau per a combatre malalties i infeccions causades per microorganismes que resideixen en les teves zones habituals i que poden afectar greument la teva salut i a la de la teva família.

neteja locals i comerços vilanova garraf

Neteja de Locals i Comerços

Tenim una llarga trajectòria en neteja de locals, botigues i comerços, ja que creiem fermament que una bona imatge val més que mil paraules. Per aquesta raó, ens cuidem de deixar el teu negoci net, desinfectat, llest per rebre els teus clients.
neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja amb Vapor

La neteja amb vapor aporta múltiples beneficis higiènics gràcies a la gran pressió amb aigua calenta que es fa sobre la superfície que desitges netejar i desinfectar. A més, és capaç d’eliminar fins al 99,9 % de bactèries, virus i àcars en qüestió de segons.

neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja de Façanes en Altura

No importa el material on resideixi la taca. Som experts en neteja de façanes de pedra, ciment, cristall, maons, ferro, alumini, acer inoxidable o fusta i utilitzem les millors tècniques per a aconseguir les altures més elevades i no deixar cap part sense tractar.

tractaments antigrafitis vilanova garraf

Neteja de Grafitis

Algunes vegades un grafiti pot considerar-se una obra d’art però en moltes ocasions, es converteix en un veritable problema per a moltes comunitats de veïns, cases particulars o institucions públiques. Realitzem neteja de grafitis i apliquem tractaments antigrafitis.
neteja plaques solars vilafranca penedes

Neteja de Plaques Solars

Una correcta neteja de les plaques solars contribueix a mantenir les instal·lacions d’estalvi d’energia en òptimes condicions i ajuda a que es protegeixi en tot moment.

neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja de Vidres en Altura

Dur a terme la neteja de vidres en alçada no és un treball fàcil. Moltes vegades, et descuides de la seva cura degut a la difícil tasca que suposa el fet d’accedir a finestres, finestrals o aparadors situats en zones elevades de les edificacions.

neteja centres educatius vilafranca penedes

Neteja de Centres Educatius

Dur a terme una correcta higiene i desinfecció dels centres educatius és primordial per a evitar contagis virals i per a protegir els menors de qualsevol mena d’accident.
neteja de guarderies vilafranca penedes

Neteja de Guarderies

Les guarderies i escoles infantils són llocs que requereixen d’una especial atenció en la seva higiene i desinfecció per a evitar l’exposició dels menors a possibles infeccions i contagis. Tenim molt en compte l’excel·lent cura dels nens i ens encarreguem d’utilitzar tècniques i productes de neteja que no són nocius ni perjudicials per a la seva salut.

Neteja de Cinemes i Teatres

Els cinemes i teatres són llocs on s’acumula una gran quantitat de persones diàriament. Dur a terme una excel·lent organització per a ventilar, netejar, revisar i desinfectar les sales d’aquests llocs és vital per al seu correcte funcionament i per a la comoditat dels seus consumidors.

neteja farmacies vilafranca penedes

Neteja de Farmàcies i Parafarmàcies

Les farmàcies són establiments sanitaris que requereixen d’una neteja adequada per a cobrir al màxim les necessitats dels seus usuaris. Portar a terme unes excel·lents condicions higiènico-sanitàries és clau per protegir al màxim la salut de tots els usuaris.
neteja fi obra hous habitatges vilanova garraf

Neteja de Fi d’Obra en Nous Habitatges i Reformes

A Neco Serveis volem que comencis en el teu nou habitatge o negoci de la millor manera i per això, ens preocupem de deixar-ho tot bé net en qüestió de poques hores perquè sabem les ganes que tens d’iniciar aquesta nova etapa de la teva vida.

neteja gimnasos vilafranca penedes

Neteja de Gimnasos i Centres Esportius

La neteja de zones esportives és crucial per a la salut dels usuaris i treballadors. L’alt grau de risc de transmissió vírica i d’expulsió de fluxos corporals, pot influenciar negativament en la seva salut i vitalitat.

neteja tapisseries vilanova garraf

Neteja de Tapisseries

Creiem d’extrema importància el fet de sentir-se a gust a la teva pròpia casa o vehicle i per això, ens encarreguem de deixar les teves tapisseries com a noves. Eliminem qualsevol tipus de brutícia, partícules de pols, taques incrustades i fins i tot les restes d’àcars i diferents elements orgànics que puguin romandre en el temps.
desinfecció quimica vilanova garraf

Desinfecció Química

Dur a terme un correcte procés de desinfecció és clau per a combatre malalties i infeccions causades per microorganismes que resideixen en les teves zones habituals i que poden afectar greument la teva salut i a la de la teva família.

neteja matalassos vilafranca penedes

Neteja de Matalassos i Tèxtils

Volem que descansis bé i que t’acomiadis dels bacteris que comparteixen llit amb tu cada nit. Higienitzem el teu matalàs i qualsevol tapiceria per a poder eliminar les restes de microorganismes que queden acumulats en ells.

neteja tendals pergoles i carpes vilanova garraf

Neteja de Tendals, Pèrgoles i Carpes

 Els factors mediambientals com la pluja, el sol, el vent i els diferents agents que viuen en l’aire, són els principals causants dels desgasts i de la brutícia que apareix de manera diària. A Neco Serveis comptem amb un equip expert en la neteja de tota mena de lones.