Servei de

Neteja de Naus Industrials i Magatzems

Inicio 5 Neteja de Naus Industrials i Magatzems

Professionals de la Neteja Industrial

Les naus industrials, fàbriques i magatzems requereixen d’una especial atenció en la seva cura degut a la gran activitat que es realitza en aquests diàriament. Seguir el protocol adequat de neteja és important per a millorar el procés de producció i en conseqüència, incrementar els beneficis de la companyia.

Prevenció de Riscos Laborals

Realitzar un manteniment eficient dels recintes de producció industrial, no sols és important a nivell de prevenció i cura de l’espai, sinó que també és fonamental per a la seguretat laboral i la salut dels seus treballadors.

A Neco Serveis som experts en processos de neteja en naus industrials i comptem amb els millors productes i maquinàries per a eliminar la brutícia diària i mantenir l’espai lliure de brutícia que conté tot tipus microorganismes nocius.

neteja naus industrials vilafranca penedes
neteja naus industrials vilanova garraf

Aquest servei inclou:

Neteja de terres

Som especialistes en neteja de terres i superfícies i sempre utilitzem la tècnica més adequada a cada tipus de nau o magatzem industrial.

Neteja de zones restringides

A Neco Serveis ho podem fer! En la neteja de naus industrials i magatzems, accedim fins a les zones restringides i apliquem els protocols necessaris pel sanejament d’aquests espais que sovint són espais de treball de matèries delicades o que han d’estar lliures del més mínim contaminant.

Neteja química

Per a la neteja i desinfecció de superfícies industrials emprem una gran gamma de productes químics aptes per a cada circumstància.

Utilitzem eliminadors de greix, productes específics per a metall, desinfectants d’ampli espectre, entre altres.

Neteja ecològica

A Neco Serveis tenim els coneixements i els equips necessaris per a realitzar neteges ecològiques, eliminant la generació de qualsevol residu químic. Pensem en aquelles empreses que volen destacar entre la competència com a empresa sostenible.

Preguntes Freqüents

Quantes persones venen a oferir el servei de neteja d'oficines i despatxos?

Efectivament, dins de qualsevol espai industrial es troben les oficines en menor o major grandària. Per aquesta raó, també ens encarreguem de netejar i desinfectar qualsevol zona administrativa i de recepció de clients i proveïdors per a transmetre una grata impressió d’ordre, neteja i higiene a tot el personal que accedeixi a ella.

Neteja de Locals i Comerços

Tenim una llarga trajectòria en neteja de locals, botigues i comerços, ja que creiem fermament que una bona imatge val més que mil paraules. Per aquesta raó, ens cuidem de deixar el teu negoci net, desinfectat, llest per rebre els teus cients.

Vols fer una consulta?

4 + 13 =

neteja locals i comerços vilanova garraf

Neteja de Locals i Comerços

Tenim una llarga trajectòria en neteja de locals, botigues i comerços, ja que creiem fermament que una bona imatge val més que mil paraules. Per aquesta raó, ens cuidem de deixar el teu negoci net, desinfectat, llest per rebre els teus clients.

neteja centres educatius vilafranca penedes

Neteja de Centres Educatius

Dur a terme una correcta higiene i desinfecció dels centres educatius és primordial per a evitar contagis virals i per a protegir els menors de qualsevol mena d’accident.

neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja de Centres Comercials

En els centres comercials, supermercats i grans superfícies és essencial seguir un protocol de neteja i manteniment òptims per a respectar al màxim les normes sanitàries.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca