Servei de

Neteja de Façanes en Altura

Inicio 5 Neteja de Façanes en Altura

Experts en Neteja i Desinfecció de Façanes

No importa el material on resideixi la taca. A Neco Serveis estem preparats per a la neteja de façanes de pedra, ciment, cristall, maons, ferro, alumini, acer inoxidable o fusta i utilitzem les millors tècniques per a aconseguir les altures més elevades i no deixar cap part sense tractar.

 

 

Una façana neta és la millor carta de presentació

A Neco Serveis creiem fermament que una façana neta és la millor carta de presentació per a qualsevol edifici d’empreses o particulars. Oblida’t de tota classe de brutícia. Nosaltres ens encarreguem de netejar les façanes de l’edifici on vius o treballes.

neteja façanes vilafranca penedes
neteja façanes vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Quantes persones venen a oferir el servei de neteja i desinfecció de façanes?

El número de personal dels nostres serveis depèn directament de la grandària de l’espai o de les tasques que s’han de realitzar en les superfícies a netejar. Sempre ens adaptem a la necessitat del client i assessorem per a la millora del servei.

Vols fer una consulta?

8 + 15 =

Neteja de Vidres en Altura

Dur a terme la neteja de vidres en alçada no és un treball fàcil. Moltes vegades, et descuides de la seva cura degut a la difícil tasca que suposa el fet d’accedir a finestres, finestrals o aparadors situats en zones elevades de les edificacions.

tractaments antigrafitis vilanova garraf

Neteja de Grafitis i Proteccions Antigrafitis

Algunes vegades un grafiti pot considerar-se una obra d’art però en moltes ocasions, es converteix en un veritable problema per a moltes comunitats de veïns, cases particulars o institucions públiques. Realitzem neteja de grafitis i apliquem tractaments antigrafitis.

neteja plaques solars vilafranca penedes

Neteja de Plaques Solars

Una correcta neteja de les plaques solars contribueix a mantenir les instal·lacions d’estalvi d’energia en òptimes condicions i ajuda a que es protegeixi en tot moment.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca