Servei de

Neteja de Matalassos i Tèxtils

Inicio 5 Neteja de Matalassos i Tèxtils

Eliminem els organismes que viuen en el teu matalàs

Amb el bé que s’està al llit i la de milers de microorganismes que hi resideixen!

Al teu matalàs es troben des d’àcars, bacteris i fongs, fins a milers d’agents biològics que poden desencadenar al·lèrgies i problemes respiratoris i en la pell. 

 

Netegem el teu matalàs

A Neco Serveis volem que descansis bé i que t’acomiadis dels àcars que comparteixen llit amb tu cada nit! Higienitzem el teu matalàs per a poder eliminar les restes de microorganismes que queden acumulats en el llit i netegem les possibles taques que pugui tenir.

neteja matalassos vilafranca penedes
neteja matalassos vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Netegeu taques de sang?

Les taques de sang han d’eliminar-se el més aviat possible. No obstant això, si perdura en el temps, farem tot el possible perquè desapareguin i per deixar-te la superfície el més neta possible.

Netegeu taques d'humitat?

Les taques d’humitat causades per la suor també les eliminem aplicant producte específic per a netejar aquest tipus de taca.

Vols fer una consulta?

11 + 2 =

neteja tapisseries vilafranca penedes

Neteja de Tapisseries

Creiem d’extrema importància el fet de sentir-se a gust a la teva pròpia casa o vehicle i per això, ens encarreguem de deixar les teves tapisseries com a noves. 

desinfecció quimica vilanova garraf

Desinfecció Química

Dur a terme un correcte procés de desinfecció és clau per a combatre malalties i infeccions causades per microorganismes que resideixen en les teves zones habituals i que poden afectar greument la teva salut i a la de la teva família.

Neteja de Cinemes i Teatres

Els cinemes i teatres són llocs on s’acumula una gran quantitat de persones diàriament. Dur a terme una excel·lent organització per a ventilar, netejar, revisar i desinfectar les sales d’aquests llocs és vital per al seu correcte funcionament i per a la comoditat dels seus consumidors.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca