Servei de

Neteja de Tendals, Pèrgoles i Carpes

Inicio 5 Neteja de Tendals, Pèrgoles i Carpes

Ho fem per tu

Els tendals, lones, pèrgoles i carpes són elements que s’embruten i malgasten amb facilitat a causa de la ubicació que tenen en espais exteriors. Els factors mediambientals com la pluja, el sol, el vent i els diferents agents que viuen en l’aire, són els principals causants dels desgasts i de la brutícia que apareix de manera diària. A més, un tendal mal cuidat i sense un manteniment adequat, pot afectar de manera negativa al seu correcte funcionament.

Tendals en perfectes condicions

Seguir un protocol de neteja i desinfecció adequat en aquesta mena de cobertes és important per a evitar l’acumulació de qualsevol tipus de residus.

A Neco Serveis comptem amb un equip expert en la neteja de tota mena de lones. I si ho desitja, una vegada net, podem convertir el teixit en hidrófugo per a evitar noves taques per un llarg espai de temps.

neteja tendals pergoles i carpes vilafranca penedes
neteja tendals pergoles i carpes vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Quin tipus de taques són les més comunes?

Les taques més comunes que podem trobar en lones i tendals són excrements d’ocells, marques d’òxid, taques de fang, floridures o teranyines.

Vols fer una consulta?

3 + 9 =

neteja persianes vilafranca penedes

Neteja de Persianes

Habitualment les persianes s’embruten molt ràpidament a causa de la seva alta exposició a factors mediambientals com el vent, sorra, pluja i brutícia en general i això causa un mal, a vegades irreparable, si no es cuida d’una forma correcta.

neteja vidres vilanova garraf

Neteja de Vidres

El vidre és un material molt delicat i que ha d’estar cuidat d’una forma específica per a evitar esquitxos, marques dactilars o molècules de pols, entre d’altres.

neteja retols vilanova garraf

Neteja de Rètols

El rètol d’un local és com la carta de presentació del teu negoci, ja que és la primera cosa que veu el client abans d’entrar a comprar. Un rètol net i ben cuidat, crida l’atenció del consumidor i pot ser decisiu en la presa de decisió i compra del client.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca