Servei de

Neteja de Farmàcies i Parafarmàcies

Inicio 5 Neteja de Farmàcies i Parafarmàcies

Deixem la teva farmàcia com a nova

Les farmàcies són establiments sanitaris que requereixen d’una neteja adequada per a cobrir al màxim les necessitats dels seus usuaris.

Tenint en compte que és un lloc on acudeixen persones amb patologies i infeccions a la recerca de medicaments i remeis, s’han de dur a terme unes excel·lents condicions higienicosanitàries per a protegir al màxim la salut de tots els seus usuaris.

 

 

Els millors productes desinfectants

A Neco Serveis ens ocupem de deixar els espais lliures d’agents nocius que poden ser perjudicials per a la salut i eliminem qualsevol tipus de bacteri, virus o patògen que pugui romandre en les diferents superfícies i mobiliaris i/o exposades en l’aire.

neteja farmacies vilafranca penedes
neteja farmacies vilanova garraf

Aquest servei inclou:

Neteja de mobiliari i vitrines

Neteja de despatxos i oficines

Neteja de lavabos

La neteja de lavabos és d’especial importància en tractar-se d’un lloc comú i amb un elevat risc d’infeccions. Utilitzem els productes desinfectants òptims per a millorar les condicions d’higiene del lavabo i ens encarreguem de reposar materials d’ús diari com el paper higiènic, el sabó de mans o tovalloles d’un sol ús.

Neteja d'equips informàtics

A les farmàcies i parafarmàcies és primordial la neteja d’equips informàtics, ja que són d’ús comú, com és el cas de robots distribuïdors de medicaments o ordinadors, entre altres.

Neteja de sòls

La neteja de sòls a les farmàcies i parafarmàcies és essencial degut a les freqüents entrades i sortides de clients i personal. 

Preguntes Freqüents

Si la meva farmàcia compta amb robots distribuïdors, també us feu càrrec de netejar-los?

Efectivament. Netegem i desinfectem tot tipus d’equips informàtic i sistemes digitalitzats que puguin trobar-se en el teu negoci. No passem res per alt.

En quins horaris desenvolupeu la vostra tasca professional?

En el servei de neteja de farmàcies tenim molt en compte els horaris que ofereix per a evitar fregar en hores obertes al públic. No obstant això, ens adaptem a les necessitats específiques dels nostres clients.

Vols fer una consulta?

13 + 13 =

neteja de guarderies vilafranca penedes

Neteja de Guarderies

Les guarderies i escoles infantils són llocs que requereixen d’una especial atenció en la seva higiene i desinfecció per a evitar l’exposició dels menors a possibles infeccions i contagis.

Neteja de Cinemes i Teatres

Els cinemes i teatres són llocs on s’acumula una gran quantitat de persones diàriament. Dur a terme una excel·lent organització per a ventilar, netejar, revisar i desinfectar les sales d’aquests llocs és vital per al seu correcte funcionament i per a la comoditat dels seus consumidors.

neteja gimnasos vilafranca penedes

Neteja de Gimnasos i Centres Esportius

La neteja de zones esportives és crucial per a la salut dels usuaris i treballadors. L’alt grau de risc de transmissió vírica i d’expulsió de fluxos corporals, pot influenciar negativament en la seva salut i vitalitat.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca