Servei de

Neteja de Fi d’Obra en Nous Habitatges i Reformes

Inicio 5 Neteja de Fi d’Obra en Nous Habitatges i Reformes

Si no està net , no és nou

Acabar una obra o una reforma és una cosa que esperes de fa molt temps i que resulta un bon descans. Però deixar-ho tot bé net en acabar, és una labor més tècnica del que sembla, ja que la utilització d’un producte químic poc adequat per a remoure una incrustació pot suposar la deterioració del material nou.

Per això és totalment necessari comptar amb professionals, com els que t’oferim a NECO SERVEIS per a aconseguir la millor versió d’aquest espai per estrenar.

Tot net i llest per a usar

A Neco Serveis volem que comencis al teu nou habitatge o negoci de la millor manera i per això, ens preocupem de deixar-ho tot bé net en el menor espai de temps perquè sabem les ganes que tens d’iniciar aquesta nova etapa de la teva vida.

neteja fi obra hous habitatges vilafranca penedes
neteja fi obra hous habitatges vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Quantes persones venen a oferir el servei de neteja d'oficines i despatxos?

El número de personal dels nostres serveis depèn directament de la grandària de l’espai o de les tasques que s’han de realitzar en les superfícies a netejar. Sempre ens adaptem a la necessitat del client i assessorem per a la millora del servei.

Vols fer una consulta?

10 + 10 =

neteja farmacies vilafranca penedes

Neteja de Farmàcies i Parafarmàcies

Les farmàcies són establiments sanitaris que requereixen d’una neteja adequada per a cobrir al màxim les necessitats dels seus usuaris. Portar a terme unes excel·lents condicions higiènico-sanitàries és clau per protegir al màxim la salut de tots els usuaris. 

neteja matalassos vilafranca penedes

Neteja de Matalassos i Tèxtils

Volem que descansis bé i que t’acomiadis dels bacteris que comparteixen llit amb tu cada nit. Higienitzem el teu matalàs i qualsevol tèxtil per a poder eliminar les restes de microorganismes que queden acumulats en ells.

neteja tapisseries vilafranca penedes

Neteja de Tapisseries

Creiem d’extrema importància el fet de sentir-se a gust a la teva pròpia casa o vehicle i per això, ens encarreguem de deixar les teves tapisseries com a noves. Eliminem qualsevol tipus de brutícia, partícules de pols, taques incrustades i fins i tot les restes d’àcars i diferents elements orgànics que puguin romandre en el temps. 

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca