Servei de

Neteja i Desinfecció de Centres Educatius

Inicio 5 Neteja i Desinfecció de Centres Educatius

Escoles netes, menors segurs

Dur a terme una correcta higiene i desinfecció dels centres educatius és primordial per a evitar contagis virals i per a protegir els menors de qualsevol mena d’accident.

Una escola ha de seguir un preventiu protocol de neteja i desinfecció per a mantenir fora de perill als nens de qualsevol mena d’agent extern contaminant i de possibles relliscades o caigudes causades per elements sòlids o líquids que poden quedar en els diferents paviments i que poden ser un principal motiu de gravetat per a la seva salut.

 

Tècniques especials de neteja

A Neco Serveis ens ocupem de les necessitats bàsiques de neteja de tots els centres educatius en general i desenvolupem protocols específics de desinfecció segons el sector o aula que requereix d’una higienització especial. Seguim tècniques no nocives per a protegir al màxim els menors.

neteja centres educatius vilafranca penedes
neteja centres educatius vilanova garraf

Aquest servei inclou:

Neteja d'aules

Prestem una especial atenció a la higienització de tots aquells elements que són manipulats pels nens, com per exemple: taules, pissarres, poms de portes, ordinadors, papereres, etc.

Neteja de lavabos

Neteja de zones d'esbarjo

Neteja de menjadors i cuines

Neteja de laboratoris

Neteja de gimnasos

Buidat de papereres

Preguntes Freqüents

Quants dies a la setmana oferiu el servei de neteja de centres educatius?

És molt important dur a terme un protocol d’higienització diària per a evitar contagis i accidents.

En quins horaris dueu a terme el servei de neteja de centres educatius?

Tenim molt en compte l’horari de l’escola especialment i desenvolupem la nostra activitat professional principalment quan acaba l’activitat educativa del centre quan ja no queden infants ni professors.

Vols fer una consulta?

14 + 4 =

neteja de guarderies vilafranca penedes

Neteja de Guarderies

Les guarderies i escoles infantils són llocs que requereixen d’una especial atenció en la seva higiene i desinfecció per a evitar l’exposició dels menors a possibles infeccions i contagis.

neteja gimnasos vilafranca penedes

Neteja de Gimnasos i Centres Esportius

La neteja de zones esportives és crucial per a la salut dels usuaris i treballadors. L’alt grau de risc de transmissió vírica i d’expulsió de fluxos corporals, pot influenciar negativament en la seva salut i vitalitat.

neteja cinemes vilafranca penedes

Neteja de Cinemes i Teatres

Dur a terme una excel·lent organització per a ventilar, netejar, revisar i desinfectar les sales de teatres i cinemes és vital per al seu correcte funcionament i per a la comoditat dels seus consumidors.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca