Servei de

Neteja de Comunitats i Pàrquings

Inicio 5 Neteja de Comunitats i Pàrquings
neteja de comunitat veins vilanova garraf

Neteja de Comunitats i de Veïns

Apostem per la feina ben feta, assessorem i pressupostem sense compromís oferint les millors opcions a cada client de comunitats de veïns i pàrquings.
neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja de Pàrquings

Encara que l’aparcament sigui un espai en el qual les persones no passem molt temps, els teus vehicles sí. Per això és d’especial importància el fet de mantenir una correcta higiene i cura d’aquesta zona tan transitada per mitjans de transport.

neteja vidres vilanova garraf

Neteja de Vidres 

El vidre és un material molt delicat i que ha d’estar cuidat d’una forma específica per a evitar esquitxos, marques dactilars o molècules de pols, entre d’altres.

abrillantat de sòls vilafranca penedes

Abrillantat de terres

En el tractament d’abrillantat de terres tractem la superfície aplicant la metodologia més adequada, pot ser per mitjans químics o físics. Disposem de diferents productes i màquines que permeten el segellament del porus del material del terra. Això no sols protegeix la superfície sinó que també li aporta un gran nivell de brillantor i fa que llueixi com a nou.
tractaments antigrafitis vilanova garraf

Neteja de Grafitis

Algunes vegades un grafiti pot considerar-se una obra d’art però en moltes ocasions, es converteix en un veritable problema per a moltes comunitats de veïns, cases particulars o institucions públiques. Realitzem neteja de grafitis i apliquem tractaments antigrafitis.

neteja vidres vilanova garraf

Neteja de Moquetes i Catifes

T’oferim les millors solucions i deixem les teves catifes i moquetes lliures de qualsevol mena de brutícia. En tractar-se d’elements elaborats a partir de teixits abrosbentes com la llana, la seda, el cotó o les fibres vegetals, és habitual que les moquetes i catifes s’embrutin de més i retinguin partícules de pols i taques de manera constant.

abrillantat de sòls vilafranca penedes

Neteja de Vidres en Altura

Dur a terme la neteja de vidres en alçada no és un treball fàcil. Moltes vegades, et descuides de la seva cura degut a la difícil tasca que suposa el fet d’accedir a finestres, finestrals o aparadors situats en zones elevades de les edificacions.
tractaments antigrafitis vilafranca penedes

Tractaments Antigrafitis

No deixis que els grafiters facin de les seves pintant la teva façana i posa remei abans que sigui massa tarda. Gràcies als nostres tractaments antigrafitis, hem evitat en moltes ocasions, molts actes vandàlics.