Servei de

Desinfecció

Inicio 5 Desinfecció

Centra’t en el teu negoci i nosaltres ens encarreguem de la seva neteja

Una neteja professional en el teu espai de treball et permet mantenir un bon ambient laboral, millorar el rendiment dels teus treballadors i ajuda a prevenir possibles afeccions i problemes respiratoris.

Experts qualificats en desinfecció

Portem més de 17 anys oferint el servei de desinfecció de zones per aconseguir un ambient saludable i una agradable experiència a tots els clients que necessiten la nostra ajuda. Som experts qualificats que ens formem constantment sobre les últimes tendències i productes del mercat per a prometre espais lliures i segurs.

desinfecció vilafranca penedes
desinfecció vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Oferiu el servei de desinfecció d'espais exteriors?

Sí. Ens ocupem de qualsevol zona que necessiti romandre desinfectada, sense importar si es troba en interiors o exteriors.

Vols fer una consulta?

1 + 12 =

neteja i desinfeccio ecologica vilafranca penedes

Neteja i Desinfecció Ecològica

Estem compromesos amb la cura del nostre planeta i oferim un servei de neteja i desinfecció ecològica sense químics per a satisfer a les demandes de tots els nostres clients més eco i per a cuidar al màxim el món que ens envolta.

fotocatalisi vilafranca garraf

Fotocatàlisi – Desinfecció Permanent

T’oferim el servei de desinfecció permanent amb fotocatàlisi perquè ens encanta cuidar de la teva salut i perquè és la solució més eficient per a higienitzar l’aire que entra en els teus pulmons.

neteja vidres vilanova garraf

Neteja de Vidres

El vidre és un material molt delicat que presenta imperfeccions en tot moment i que ha d’estar cuidat d’una forma especial per a evitar esquitxades, marques dactilars  o molècules de pols, entre altres.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca