Servei de

Neteja de Grafitis

Inicio 5 Neteja de Grafitis

L’art de netejar façanes

Algunes vegades un grafiti pot considerar-se una obra d’art, però en moltes ocasions es converteix en un veritable problema per a moltes comunitats de veïns, cases particulars o institucions públiques. A Neco Serveis realitzem neteja de grafitis i apliquem tractaments anti-grafitis.

Oferir una imatge de cura exterior a qualsevol mena d’edifici és clau per a transmetre neteja, elegància i seguretat davant actes vandàlics. A la nostra empresa ens dediquem a minimitzar aquests efectes i a fer que qualsevol local o habitatge sigui referent en qualitat i bona impressió.

Experts en neteja de grafitis

Som experts en la neteja de grafitis creats amb qualsevol mena de producte: aerosols, pintures acríliques i plàstiques, retoladors i tota classe d’àcids.

neteja grafiti vilafranca penedes (1)
neteja grafiti vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Elimineu grafitis dibuixats en superfícies de pedra?

Efectivament! Tenim els productes necessaris per a eliminar grafitis de qualsevol superfície de pedra, formigó, maó, o un altre material tant porós com no porós.

Vols fer una consulta?

15 + 6 =

tractaments antigrafitis vilanova garraf

Tractaments Antigrafitis

No deixis que els grafiters facin de les seves pintant la teva façana i posa remei abans que sigui massa tarda. Gràcies als nostres tractaments antigrafitis, hem evitat en moltes ocasions, molts actes vandàlics.

Tractaments Protectors Nanotecnològics

A Neco Serveis ens diferenciem per ser pioners en oferir tractaments protectors nanotecnològics. Aquest servei destinat a la protecció de superfícies, t’ajuda a mantenir els espais nets de manera permanent i et permet mantenir un control estable de tot tipus de microorganismes.

neteja retols vilanova garraf

Neteja de Rètols

El rètol d’un local és com la carta de presentació del teu negoci, ja que és la primera cosa que veu el client abans d’entrar a comprar. Un rètol net i ben cuidat, crida l’atenció del consumidor i pot ser decisiu en la presa de decisió i compra del client.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca