Servei de

Neteja d’oficines i grans empreses

Inicio 5 Neteja d’oficines i grans empreses
neteja locals i comerços vilanova garraf

Neteja de Locals i Comerços

Tenim una llarga trajectòria en neteja de locals, botigues i comerços, ja que creiem fermament que una bona imatge val més que mil paraules. Per aquesta raó, ens cuidem de deixar el teu negoci net, desinfectat, llest per rebre els teus clients.
neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja de Centres Comercials

En els centres comercials, supermercats i grans superfícies és essencial seguir un protocol de neteja i manteniment òptims per a respectar al màxim les normes sanitàries.

Neteja d’Oficines i Despatxos

Una neteja professional en el teu espai de treball et permet mantenir un bon ambient laboral, millorar el rendiment dels teus treballadors i ajuda a prevenir possibles afeccions i problemes respiratoris.

neteja vidres vilanova garraf

Neteja de Vidres

El vidre és un material molt delicat i que ha d’estar cuidat d’una forma específica per a evitar esquitxos, marques dactilars o molècules de pols, entre d’altres.
neteja persianes vilafranca penedes

Neteja de Persianes

Habitualment les persianes s’embruten molt ràpidament a causa de la seva alta exposició a factors mediambientals com el vent, sorra, pluja i brutícia en general i això causa un mal, a vegades irreparable, si no es cuida d’una forma correcta.

neteja retols vilanova garraf

Neteja de Rètols

El rètol d’un local és com la carta de presentació del teu negoci, ja que és la primera cosa que veu el client abans d’entrar a comprar. Un rètol net i ben cuidat, crida l’atenció del consumidor i pot ser decisiu en la presa de decisió i compra del client.

abrillantat de sòls vilafranca penedes

Abrillantat de terres

En el tractament d’abrillantat de terres tractem la superfície aplicant la metodologia més adequada, pot ser per mitjans químics o físics. Disposem de diferents productes i màquines que permeten el segellament del porus del material del terra. Això no sols protegeix la superfície sinó que també li aporta un gran nivell de brillantor i fa que llueixi com a nou.
neteja i desinfeccio ecologica vilafranca penedes

Neteja i Desinfecció Ecològica

Estem compromesos amb la cura del nostre planeta i oferim un servei de neteja i desinfecció ecològica sense químics per a satisfer a les demandes de tots els nostres clients més eco i per a cuidar al màxim el món que ens envolta.

desinfecció vilanova garraf

Desinfecció

Dur a terme un correcte procés de desinfecció és clau per a combatre malalties i infeccions causades per microorganismes que resideixen en les teves zones habituals i que poden afectar greument la teva salut i a la de la teva família.