Servei de

Neteja de Plaques Solars

Inicio 5 Neteja de Plaques Solars

Una placa neta, augmenta el rendiment

La neteja de les plaques solars o fotovoltaiques dels edificis, ja siguin residencials o industrials, és un bé que repercuteix positivament en l’economia de la propietat. Una placa neta genera un major rendiment i per a aconseguir que estiguin netes, tenim la millor tècnica. Aplicacions nanotecnològiques que fan que la placa es mantingui neta per més temps.

 

Professional preparat

Els nostres tècnics estan preparats tant per a la neteja regular de plaques com per a aplicar el tractament nanotecnològic més adequat per a garantir el bon funcionament i rendiment dels equips de generació d’energia sostenible.

 

 

neteja plaques solars vilafranca penedes
neteja plaques solars vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Quantes persones venen a oferir el servei de neteja de plaques solars?

El número de personal dels nostres serveis depèn directament de la grandària de les superfícies a netejar. Sempre ens adaptem a la necessitat del client i assessorem per a la millora del servei.

Vols fer una consulta?

5 + 6 =

Neteja de Vidres en Altura

Dur a terme la neteja de vidres en alçada no és un treball fàcil. Moltes vegades, et descuides de la seva cura degut a la difícil tasca que suposa el fet d’accedir a finestres, finestrals o aparadors situats en zones elevades de les edificacions.

Neteja de Façanes en Altura

No importa el material on resideixi la taca. Som experts en neteja de façanes de pedra, ciment, cristall, maons, ferro, alumini, acer inoxidable o fusta i utilitzem les millors tècniques per a aconseguir les altures més elevades i no deixar cap part sense tractar.

tractaments antigrafitis vilanova garraf

Neteja de Grafitis i Tractaments Antigrafitis

Algunes vegades un grafiti pot considerar-se una obra d’art però en moltes ocasions, es converteix en un veritable problema per a moltes comunitats de veïns, cases particulars o institucions públiques. Realitzem neteja de grafitis i apliquem tractaments antigrafitis.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca