Servei de

Neteja Ecològica

Inicio 5 Neteja Ecològica
neteja i desinfeccio ecologica vilafranca penedes

Neteja i Desinfecció Ecològica

Estem compromesos amb la cura del nostre planeta i oferim un servei de neteja i desinfecció ecològica sense químics per a satisfer a les demandes de tots els nostres clients més eco i per a cuidar al màxim el món que ens envolta.
fotocatalisi vilafranca garraf

Fotocatàlisi – Desinfecció Permanent

T’oferim el servei de desinfecció permanent amb fotocatàlisi perquè ens encanta cuidar de la teva salut i perquè és la solució més eficient per a higienitzar l’aire que entra en els teus pulmons.

Neteja amb Vapor

La neteja amb vapor aporta múltiples beneficis higiènics gràcies a la gran pressió amb aigua calenta que es fa sobre la superfície que desitges netejar i desinfectar. A més, és capaç d’eliminar fins al 99,9% de bactèries, virus i àcars en qüestió de segons.

neteja centres educatius vilafranca penedes

Neteja i Desinfecció de Centres Educatius

Dur a terme una correcta higiene i desinfecció dels centres educatius és primordial per a evitar contagis virals i per a protegir els menors de qualsevol mena d’accident.
neteja de guarderies vilafranca penedes

Neteja de Guarderies

Les guarderies i escoles infantils són llocs que requereixen d’una especial atenció en la seva higiene i desinfecció per a evitar l’exposició dels menors a possibles infeccions i contagis. Tenim molt en compte l’excel·lent cura dels nens i ens encarreguem d’utilitzar tècniques i productes de neteja que no són nocius ni perjudicials per a la seva salut.

neteja vidres vilanova garraf

Neteja de Vidres

El vidre és un material molt delicat i que ha d’estar cuidat d’una forma específica per a evitar esquitxos, marques dactilars o molècules de pols, entre d’altres.

neteja centres educatius vilafranca penedes

Neteja d’Oficines i Despatxos

Una neteja professional en el teu espai de treball et permet mantenir un bon ambient laboral, millorar el rendiment dels teus treballadors i ajuda a prevenir possibles afeccions i problemes respiratoris.
neteja de comunitat veins vilanova garraf

Neteja de Comunitats de Veïns

A Neco Serveis afirmem que la neteja de comunitats és un dels punts més rellevants que ha de tenir en compte qualsevol veïnat per a evitar el risc de plagues, infeccions, i espais bruts, descurats o pudents.