Servei de

Neteja de Tapisseries

Inicio 5 Neteja de Tapisseries

Les teves tapisseries com a noves

Creiem d’extrema importància el fet de sentir-se a gust a la teva pròpia casa o vehicle i per això, ens encarreguem de deixar les tapisseries com a noves. Eliminem qualsevol tipus de brutícia, partícules de pols on viuen milions d’àcars i taques incrustades de diferents substàncies orgàniques que puguin romandre en el temps.

Tapisseries netes i sense taques

Amb el pas del temps, les tapisseries de la teva butaca, sofà o cotxe es desgasten a causa del seu ús diari i això fa que vagin perdent el seu color i textura original. Aquests tipus de teixits també queden afectats pel fum del tabac, l’accés que hi tenen els animals domèstics o els nens. Per aquests motius és necessari realitzar la neteja d’aquestes superfícies de manera recurrent.

neteja tapisseries vilafranca penedes
neteja tapisseries vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Us encarregueu de tapisseries de pell?

Efectivament. No li temem a cap mena de material. Tenim els productes necessaris per a higienitzar correctament tota classe de tapisseria: tela, microfibres, cuir, pell, foam, vinil, entre altres.

Vols fer una consulta?

11 + 11 =

neteja matalassos vilafranca penedes

Neteja Matalassos i Tèxtils

Volem que descansis bé i que t’acomiadis dels bacteris que comparteixen llit amb tu cada nit. Higienitzem el teu matalàs i qualsevol tapiceria per a poder eliminar les restes de microorganismes que queden acumulats en ells.

Neteja de Cinemes i Teatres

Els cinemes i teatres són llocs on s’acumula una gran quantitat de persones diàriament. Dur a terme una excel·lent organització per a ventilar, netejar, revisar i desinfectar les sales d’aquests llocs és vital per al seu correcte funcionament i per a la comoditat dels seus consumidors.

neteja gimnasos vilafranca penedes

Neteja de Gimnasos i Centres Esportius

La neteja de zones esportives és crucial per a la salut dels usuaris i treballadors. L’alt grau de risc de transmissió vírica i d’expulsió de fluxos corporals, pot influenciar negativament en la seva salut i vitalitat.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca