Servei de

Neteja de Centres Comercials

Inicio 5 Neteja de Centres Comercials

Experts en neteja de grans superfícies

En els centres comercials, supermercats i grans superfícies és essencial seguir un protocol de neteja i manteniment òptims per a respectar al màxim les normes sanitàries.

Serveis integrals de neteja i manteniment de grans superfícies

A Neco Serveis oferim serveis integrals de neteja i manteniment de grans superfícies i tenim les millors solucions per a vetllar pel benestar de les milers de persones que transiten en aquests grans edificis durant cada dia.

neteja centres comercials vilafranca penedes
neteja centres comercials vilanova garraf

Aquest servei inclou:

Neteja de vidres i miralls

La neteja d’aparadors, vidres, miralls i finestres és fonamental per a demostrar una bona imatge als teus clients. Amb el nostre sistema de neteja podràs mantenir els cristalls nets de pols per més temps.

Neteja de lavabos

La neteja del lavabo és molt important i més, si es tracta d’un local en el qual transcorren diferents persones al llarg del dia. Netegem i desinfectem lavabos de qualsevol comerç i ens encarreguem de repostar els productes essencials: sabó de mans, tovalloles de paper i paper higiènic, segons les vostres necessitats.

Neteja de sòls

El terra d’un local ha d’estar 100% net en tot moment per a poder donar una bona impressió a les persones que hi accedeixin. Nosaltres ens encarreguem d’aplicar el millor sistema de neteja ja sigui aspirat, escombrat, fregat o fins i tot fregat mecànic si es requereix, sempre per a treure la millor versió dels teus sòls, deixant un agradable perfum després del servei.

Neteja de mobiliari

El mobiliari d’un centre comercial és tant o més important que les pròpies botigues que es troben dins d’ell. Esperar que acabin de comprar els teus acompanyants en un banc, sofà o butaca ben neta, dona una molt bona imatge al comprador i fa que l’espera no es faci tan llarga.

Preguntes Freqüents

Realitzeu la neteja dels locals que formen el centre comercial?
Sí, dins dels nostres serveis també ens ocupem de la neteja de locals i negocis que es troben a l’interior d’una gran superfície. Podràs trobar més informació en el nostre servei de Neteja de Comerços i Locals.
Quant temps dediqueu a realitzar la neteja del centre comercial?

El temps que dediquem a fer les nostres tasques de neteja i manteniment depenen de la necessitat de cada client, de la mida de la gran superfície, de les plantes i passadissos que tingui, etc.

Vols fer una consulta?

12 + 8 =

neteja locals i comerços vilanova garraf

Neteja de Locals i Comerços

Tenim una llarga trajectòria en neteja de locals, botigues i comerços, ja que creiem fermament que una bona imatge val més que mil paraules. Per aquesta raó, ens cuidem de deixar el teu negoci net, desinfectat, llest per rebre els teus clients.

Neteja de Naus Industrials i Magatzems

Seguir el protocol adequat de neteja a naus industrials i magatzems és important per a millorar el procés de producció i en conseqüència, incrementar els beneficis de la companyia.

Neteja de Vidres en Altura

Dur a terme la neteja de vidres en alçada no és un treball fàcil. Moltes vegades, et descuides de la seva cura degut a la difícil tasca que suposa el fet d’accedir a finestres, finestrals o aparadors situats en zones elevades de les edificacions.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca