Servei de

Servei de Neteja Professional per a Locals i Comerços

Inicio 5 Servei de Neteja Professional per a Locals i Comerços

Transmet una imatge neta als teus clients

A Neco Serveis tenim una llarga trajectòria en neteja de locals, botigues i comerços, ja que creiem fermament que una bona imatge val més que mil paraules. Per aquesta raó, ens cuidem de deixar el teu negoci net i desinfectat segons les teves necessitats.

Neteja de Locals

No importa la mida del teu negoci ni a què et dediques. Deixem qualsevol local preparat perquè puguis continuar la teva tasca professional en excel·lents condicions.

neteja locals i comerços vilafranca penedes
neteja locals i comerços vilanova garraf

Aquest servei inclou:

Neteja de vidres i miralls

La neteja d’aparadors, cristalls, miralls i finestres és fonamental per a demostrar una bona imatge als teus clients. Amb el nostre sistema de neteja podràs mantenir els vidres nets de pols per més temps.

Neteja de lavabos

La neteja del lavabo és molt important i més, si es tracta d’un local en el qual transcorren diferents persones. Netegem i desinfectem lavabos de qualsevol comerç i ens encarreguem de proveir els productes essencials: sabó de mans, tovalloles de paper i paper higiènic, segons les vostres necessitats.

Neteja de terres

El terra d’un local ha d’estar 100% net en tot moment per a poder fer una bona impressió a les persones que accedeixin a ell. Nosaltres ens encarreguem d’aplicar el millor sistema de neteja ja sigui aspirat, escombrat i fregat o fins i tot, fregat mecànic si es requereix. Sempre per a treure la millor versió dels teus terres, deixant un agradable perfum després del servei.

Preguntes Freqüents

Quantes hores dediqueu a la neteja de locals i comerços?

Depèn a què et dediquis. No és el mateix netejar una acadèmia, que una botiga de roba o calçat, o netejar una perruqueria, un bar o un restaurant. La necessitat i la tècnica de neteja i desinfecció varia segons el negoci i és per això que és totalment necessari valorar-ho individualment.

Les hores que dediquem a la neteja de locals és directament proporcional al tipus de comerç o a les tasques que hem de desenvolupar.

Realitzeu primeres neteges o de posada a punt?

Sí. Ens adaptem a les necessitats puntuals que puguis tenir, ajudem a posar el vostre local o bé immobiliari en perfecte estat i si, és necessari, us aconsellem per a fer que les posteriors tasques de neteja de manteniment no generin sobrecostos innecessaris.

Vols fer una consulta?

9 + 3 =

neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja de Centres Comercials

En els centres comercials, supermercats i grans superfícies és essencial seguir un protocol de neteja i manteniment òptims per a respectar al màxim les normes sanitàries.

abrillantat de sòls vilafranca penedes

Abrillantat de terres

En el tractament d’abrillantat de terres tractem la superfície aplicant la metodologia més adequada, pot ser per mitjans químics o físics. Disposem de diferents productes i màquines que permeten el segellament del porus del material del terra. Això no sols protegeix la superfície sinó que també li aporta un gran nivell de brillantor i fa que llueixi com a nou.

neteja persianes vilafranca penedes

Neteja de Persianes

Habitualment les persianes s’embruten molt ràpidament a causa de la seva alta exposició a factors mediambientals com el vent, sorra, pluja i brutícia en general i això causa un mal, a vegades irreparable, si no es cuida d’una forma correcta.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca