Servei de

Neteja de Grafitti i tractament conservador

Inicio 5 Neteja de Grafitti i tractament conservador
tractaments antigrafitis vilanova garraf

Neteja de Grafitis

Algunes vegades un grafiti pot considerar-se una obra d’art però en moltes ocasions, es converteix en un veritable problema per a moltes comunitats de veïns, cases particulars o institucions públiques. Realitzem neteja de grafitis i apliquem tractaments antigrafitis.
tractaments antigrafitis vilafranca penedes

Tractaments Antigrafitis

No deixis que els grafiters facin de les seves pintant la teva façana i posa remei abans que sigui massa tarda. Gràcies als nostres tractaments antigrafitis, hem evitat en moltes ocasions, molts actes vandàlics.

proteccio superficies nanotecnologia vilafranca penedes

Tractaments Protectors Nanotecnològics

A Neco Serveis ens diferenciem per ser pioners en oferir tractaments protectors nanotecnològics. Aquest servei destinat a la protecció de superfícies, t’ajuda a mantenir els espais nets de manera permanent i et permet mantenir un control estable de tot tipus de microorganismes.

neteja retols vilanova garraf

Neteja de Rètols

El rètol d’un local és com la carta de presentació del teu negoci, ja que és la primera cosa que veu el client abans d’entrar a comprar. Un rètol net i ben cuidat, crida l’atenció del consumidor i pot ser decisiu en la presa de decisió i compra del client.
neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja de Façanes en Altura

No importa el material on resideixi la taca. Som experts en neteja de façanes de pedra, ciment, cristall, maons, ferro, alumini, acer inoxidable o fusta i utilitzem les millors tècniques per a aconseguir les altures més elevades i no deixar cap part sense tractar.

neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja d’Oficines i Despatxos

Una neteja professional en el teu espai de treball et permet mantenir un bon ambient laboral, millorar el rendiment dels teus treballadors i ajuda a prevenir possibles afeccions i problemes respiratoris.

neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja de Centres Comercials

En els centres comercials, supermercats i grans superfícies és essencial seguir un protocol de neteja i manteniment òptims per a respectar al màxim les normes sanitàries.
neteja de comunitat veins vilanova garraf

Neteja de Comunitats de Veïns

A Neco Serveis afirmem que la neteja de comunitats és un dels punts més rellevants que ha de tenir en compte qualsevol veïnat per a evitar el risc de plagues, infeccions, i espais bruts, descurats o pudents.

neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja de Naus Industrials i Magatzems

Seguir el protocol adequat de neteja a naus industrials i magatzems és important per a millorar el procés de producció i en conseqüència, incrementar els beneficis de la companyia.