Servei de

Neteja Professional de Guarderies

Inicio 5 Neteja Professional de Guarderies

Utilitzem tècniques no nocives

Les guarderies i escoles infantils són llocs que requereixen d’una especial atenció en la seva higiene i desinfecció per a evitar l’exposició dels menors a possibles infeccions i contagis.

A Neco Serveis tenim molt en compte l’excel·lent cura dels nens i ens encarreguem d’utilitzar tècniques i productes de neteja que no són nocius ni perjudicials per a la seva salut.

 

Espais en perfectes condicions

Tant els més petits com els professors passen molt temps realitzant activitats a les zones infantils. Per aquesta raó, és fonamental mantenir els centres impecables per a poder mantenir fora de perill la seguretat dels menors i alhora, dels seus docents.

 

 

neteja de guarderies vilafranca penedes
neteja de guarderies vilanova garraf

Aquest servei inclou:

Neteja de classes

Duem a terme processos de neteja, higienització, desinfecció i ventilació de totes les aules i ens ocupem de netejar cada racó utilitzant tècniques desinfectants que no perjudiquen el desenvolupament saludable dels petits.

Neteja de banys i vestuaris

Els nens són molt vulnerables al contagi d’infeccions. La neteja dels lavabos i vestuaris a les guarderies és primordial, ja que són zones on s’acumula un alt risc de contagis i gèrmens.

Neteja de menjadors i cuines

En els menjadors s’aglomera una gran quantitat de nens. En estar en edats més vulnerables, inconscientment deixen elevades porcions de restes de menjar i beguda en sòls, parets i mobiliari. Nosaltres netegem i desinfectem tots els racons i recollim qualsevol tipus de brutícia i taca tant en zones comunes com en cuines.

Neteja de mobiliari

Joguines, taules, cadires, pissarres, etc. 

Neteja de zones d'esbarjo

Recollida de fulles, joguines, gronxadors, tobogans, casetes, etc.

Preguntes Freqüents

Quants dies a la setmana oferiu el servei de neteja de guarderies?

És molt important dur a terme un protocol d’higienització diària per a evitar contagis.

Vols fer una consulta?

1 + 7 =

neteja de guarderies vilafranca penedes

Neteja de Centres Educatius

Dur a terme una correcta higiene i desinfecció dels centres educatius és primordial per a evitar contagis virals i per a protegir els menors de qualsevol mena d’accident.

neteja de comunitat veins vilanova garraf

Neteja de Comunitats de Veïns

A Neco Serveis afirmem que la neteja de comunitats és un dels punts més rellevants que ha de tenir en compte qualsevol veïnat per a evitar el risc de plagues, infeccions, i espais bruts, descurats o pudents.

fotocatalisi vilafranca garraf

Fotocatàlisi – Desinfecció Permanent

T’oferim el servei de desinfecció permanent amb fotocatàlisi perquè ens encanta cuidar de la teva salut i perquè és la solució més eficient per a higienitzar l’aire que entra en els teus pulmons.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca