Servei de

Desinfecció Química

Inicio 5 Desinfecció Química

Acomiada’t de tots els microbis

Dur a terme un correcte procés de desinfecció és clau per a combatre malalties i infeccions causades per microorganismes que resideixen a les teves zones habituals i que poden afectar greument la teva salut i la de la teva família.

 

 

El mètode de desinfecció que estàs buscant

Si vols acomiadar-te de tots els microorganismes patògens que es troben en les diferents superfícies del lloc on resideixes, treballes o habitues normalment, som la solució que necessites.

desinfecció quimica vilafranca penedes
desinfecció quimica vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Quin tipus de productes utilitzeu per a la desinfecció química?

Utilitzem mètodes de desinfecció bàsicament amb químics no clorats, ja que aquests resulten més efectius i amb un ampli espectre enfront a bacteris, virus i altres agents patògens, i també resulten menys perjudicials per a la salut. A la llarga seran d’obligat ús per la seguretat sanitària.

Què s'aconsegueix amb la desinfecció química?

Amb la desinfecció química que duem a terme s’aconsegueix eliminar i deixar incapacitat en tots els àmbits a qualsevol microorganisme, bacteri, espora, fong o virus.

Vols fer una consulta?

6 + 12 =

desinfecció vilanova garraf

Desinfecció

Sabem la gran importància que suposa el fet de seguir unes correctes normes d’higiene i desinfecció d’espais. Un entorn higiènic i lliure de patògens i plagues és fonamental per a la salut de totes les persones.

neteja farmacies vilafranca penedes

Neteja de Farmàcies i Parafarmàcies

Les farmàcies són establiments sanitaris que requereixen d’una neteja adequada per a cobrir al màxim les necessitats dels seus usuaris. Portar a terme unes excel·lents condicions higiènico-sanitàries és clau per protegir al màxim la salut de tots els usuaris.
neteja matalassos vilafranca penedes

Neteja de Matalassos i Tapisseries

Volem que descansis bé i que t’acomiadis dels bacteris que comparteixen llit amb tu cada nit. Higienitzem el teu matalàs i qualsevol tapiceria per a poder eliminar les restes de microorganismes que queden acumulats en ells.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca