Servei de

Neteja de Vidres

Inicio 5 Neteja de Vidres

Tècnics en Neteja de Vidres

El vidre és un material molt delicat i que ha d’estar cuidat d’una forma especial per a evitar taques, marques dactilars o molècules de pols.

Gràcies al nostre equip d’experts en neteja de les teves vitrines, aparadors i finestres lluiran netes i transparents per més temps.

Neteja de vidres de difícil accés

Gràcies a la nostra dilatada experiència en neteja de vidres, sabem com arribar a cada racó de la forma més eficient possible, reduint de manera considerable els costos de neteja.

neteja vidres vilafranca penedes
neteja vidres vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Feu neteges de vidres en altura?

Sí. Gràcies als nostres equips de neteja de vidres en altura, ja siguin de purificació d’aigua o bé bastides i maquinàries especials per a alçada, donem les millors solucions per a qualsevol projecte al qual ens repten els nostres clients.

Amb quins materials realitzeu la neteja de vidres?

Sempre utilitzem eines i productes professionals, específics per a les tasques de la neteja tècnica de vidres. A més podem oferir tractaments perquè els teus vidres es mantinguin nets per més temps i es netegin amb més facilitat.

Vols fer una consulta?

15 + 7 =

Neteja de Vidres en Altura

Dur a terme la neteja de vidres en alçada no és un treball fàcil. Moltes vegades, et descuides de la seva cura degut a la difícil tasca que suposa el fet d’accedir a finestres, finestrals o aparadors situats en zones elevades de les edificacions.

Neteja de Moquetes i Catifes

T’oferim les millors solucions i deixem les teves catifes i moquetes lliures de qualsevol mena de brutícia. En tractar-se d’elements elaborats a partir de teixits abrosbentes com la llana, la seda, el cotó o les fibres vegetals, és habitual que les moquetes i catifes s’embrutin de més i retinguin partícules de pols i taques de manera constant.
tractaments antigrafitis vilanova garraf

Tractaments Antigrafitis

Algunes vegades un grafiti pot considerar-se una obra d’art però en moltes ocasions, es converteix en un veritable problema per a moltes comunitats de veïns, cases particulars o institucions públiques. Realitzem neteja de grafitis i apliquem tractaments antigrafitis.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca