Servei de

Neteja amb vapor

Inicio 5 Neteja amb vapor

La Millor Solució per a la Neteja i Desinfecció Ecològica

Una neteja professional en el teu espai de treball et permet mantenir un bon ambient laboral, millorar el rendiment dels teus treballadors i ajuda a prevenir possibles afeccions i problemes respiratoris.

Solució de neteja sense químics

A Neco Seveis comptem amb potents equips generadors de vapor sec, que ens permeten oferir-los solucions de neteja i desinfecció sense químics. El vapor és el sistema més ecològic de desinfecció que existeix. Això és degut a l’alta temperatura de més de 180,00 °C constants units a l’elevada pressió d’aplicació que elimina qualsevol tipus de gèrmens, ja siguin àcars, bacteris, fongs o virus.

A més, ens permet actuar en tots els sectors:  l’alimentari, el sanitari, l’hostaleria, l’automoció, l’industrial, l’urbà, o el particular.

Comptem amb els millors equips professionals

Els nostres equips professionals tenen múltiples accessoris que ens permeten eliminar tota classe de greix. Portem a terme aplicacions directes per a desincrustar residus i fem ús de filtres per a la desinfecció de parets i sostres de sales blanques o cambres frigorífiques i, ens encarreguem de la neteja i desinfecció de tèxtils.

neteja amb vapor vilafranca penedes
neteja amb vapor vilanova garraf

Vols fer una consulta?

13 + 10 =

fotocatalisi vilafranca garraf

Fotocatàlisi – Desinfecció Permanent

T’oferim el servei de desinfecció permanent amb fotocatàlisi perquè ens encanta cuidar de la teva salut i perquè és la solució més eficient per a higienitzar l’aire que entra en els teus pulmons.

neteja de comunitat veins vilanova garraf

Neteja de Comunitats de Veïns

Afirmem que la neteja de comunitats és un dels punts més rellevants que ha de tenir en compte qualsevol veïnat per a evitar el risc de plagues, infeccions, i espais bruts, descurats o pudents.

neteja i desinfeccio ecologica vilafranca penedes

Neteja i Desinfecció Ecològica

Estem compromesos amb la cura del nostre planeta i oferim un servei de neteja i desinfecció ecològica sense químics per a satisfer a les demandes de tots els nostres clients més eco i per a cuidar al màxim el món que ens envolta.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca