Servei de

Neteja de Vidres en Altura

Inicio 5 Neteja de Vidres en Altura

Experts sense por a les altures

Dur a terme la neteja i desinfecció de cristalls en altura no és un treball fàcil. Moltes vegades, de manera inconscient, et desocupes de la seva cura degut a la difícil tasca que suposa el fet d’accedir a finestres, finestrals o aparadors situats en zones elevades de les edificacions.

El servei de neteja de cristalls en altura requereix d’experts que no li temin a res i el millor de tot, és que a Neco Serveis, comptem amb ells. No et preocupis més pel vertigen o la por a les altures. Nosaltres ho fem per tu.

 

 

Els millors sistemes per a arribar a l'inassolible

Per a oferir el millor servei als nostres clients podem fer ús de sistemes de plataformes elevadores o equips d’elevació homologats, o bé perxes amb sistema de neteja amb aigua pura, el que ens permet realitzar la neteja des del sòl. Els nostres treballs es realitzen sempre mantenint les normes de seguretat i prevenció de riscos laborals òptimes perquè el nostre equip desenvolupi les seves tasques professionals amb la mínima exposició a situacions perilloses.

 

 

neteja vidres en altura vilafranca penedes (1)
neteja vidres en altura vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Cada quant ha de fer-se la neteja de vidres en altura?

La freqüència de neteja de cristalls en altura depèn dels factors als quals estiguin exposats els diferents elements a netejar. Oferim tractaments perquè els teus vidres es mantinguin nets per més temps i es netegin amb més facilitat, fins i tot amb una simple pluja.

Vols fer una consulta?

2 + 4 =

Neteja de Façanes en Altura

No importa el material on resideixi la taca. Som experts en neteja de façanes de pedra, ciment, cristall, maons, ferro, alumini, acer inoxidable o fusta i utilitzem les millors tècniques per a aconseguir les altures més elevades i no deixar cap part sense tractar.

tractaments antigrafitis vilanova garraf

Neteja de Grafitis

Algunes vegades un grafiti pot considerar-se una obra d’art però en moltes ocasions, es converteix en un veritable problema per a moltes comunitats de veïns, cases particulars o institucions públiques. Realitzem neteja de grafitis i apliquem tractaments antigrafitis.

neteja plaques solars vilafranca penedes

Neteja de Plaques Solars

Una correcta neteja de les plaques solars contribueix a mantenir les instal·lacions d’estalvi d’energia en òptimes condicions i ajuda a que es protegeixi en tot moment.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca