Servei de

Tractaments Antigrafitis

Inicio 5 Tractaments Antigrafitis

Anticipa’t als actes vandàlics a la teva façana

No deixis que els grafiters facin de les seves pintant la teva façana i posa remei abans que sigui massa tard. Gràcies als nostres tractaments anti-grafiti, hem evitat en moltes ocasions, molts actes vandàlics.

Estalvia en la neteja del grafiti

És pitjor el remei que la malaltia. Per això et recomanem que, si vius en una zona en la qual són recurrents les pintades de grafitis o simplement vols evitar al 100% el risc a patir aquest tipus d’acte, compta amb nosaltres.

En els nostres tractaments anti-grafiti comptem amb els millors productes per a protegir qualsevol tipus de superfície de tota classe de pintada.

tractaments antigrafitis vilafranca penedes
tractaments antigrafitis vilanova garraf

Vols fer una consulta?

3 + 9 =

neteja retols vilanova garraf

Neteja de Rètols

El rètol d’un local és com la carta de presentació del teu negoci, ja que és la primera cosa que veu el client abans d’entrar a comprar. Un rètol net i ben cuidat, crida l’atenció del consumidor i pot ser decisiu en la presa de decisió i compra del client.

Neteja de Façanes en Altura

No importa el material on resideixi la taca. Som experts en neteja de façanes de pedra, ciment, cristall, maons, ferro, alumini, acer inoxidable o fusta i utilitzem les millors tècniques per a aconseguir les altures més elevades i no deixar cap part sense tractar.

Neteja de Naus Industrials

Seguir el protocol adequat de neteja a naus industrials i magatzems és important per a millorar el procés de producció i en conseqüència, incrementar els beneficis de la companyia.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca