Servei de

Neteja de Moquetes i Catifes

Inicio 5 Neteja de Moquetes i Catifes

Neteja de matalassos, moquetes i altres tèxtils de la llar.

T’oferim les millors solucions i deixem les teves catifes i moquetes o altres tèxtils lliures de qualsevol brutícia. En tractar-se d’elements elaborats a partir de teixits absorbents com la llana, la seda, el cotó o les fibres vegetals, és habitual que els elements tèxtils s’embrutin de més i retinguin partícules de pols i taques de manera constant.

Estalvia diners en tintoreries

Oblida’t de les tintoreries. A Neco Serveis t’oferim les millors solucions i deixem les teves catifes i moquetes lliures de qualsevol mena de brutícia.

En tractar-se d’elements elaborats a partir de teixits absorbents com la llana, la seda o el cotó, és habitual que les moquetes i catifes s’embrutin de més i retinguin partícules de pols i taques de manera constant.

Moquetes netes, espais acollidors

La cura de les moquetes i les catifes és un procés delicat i laboriós. Comptem amb el millor equip i els productes de neteja i desinfecció ideals per a aquesta mena de superfícies i perquè el teu espai resulti saludable i acollidor. I si ho desitja, una vegada net, podem convertir el teixit en hidròfug per a evitar noves taques per un llarg espai de temps.

neteja moquetes i catifes vilafranca penedes
neteja moquetes i catifes vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Elimineu les males olors d'aquesta mena de teixits?

Sí, ens ocupem de netejar i desinfectar qualsevol tipus d’olor impregnada. (Menjar, fum, mascotes, etc.)

Netegeu sofàs, cadires i matalassos?

I tant que sí com a elements tèxtils son els que més habitualment netegem .

Vols fer una consulta?

2 + 4 =

neteja matalassos vilafranca penedes

Neteja de Matalassos i Tèxtils

Volem que descansis bé i que t’acomiadis dels bacteris que comparteixen llit amb tu cada nit. Higienitzem el teu matalàs i qualsevol tapiceria per a poder eliminar les restes de microorganismes que queden acumulats en ells.

neteja tapisseries vilafranca penedes

Neteja de Tapisseries

Creiem d’extrema importància el fet de sentir-se a gust a la teva pròpia casa o vehicle i per això, ens encarreguem de deixar les teves tapisseries com a noves. Eliminem qualsevol tipus de brutícia, partícules de pols, taques incrustades i fins i tot les restes d’àcars i diferents elements orgànics que puguin romandre en el temps.

neteja i desinfeccio ecologica vilafranca penedes

Neteja i Desinfecció Ecològica

Estem compromesos amb la cura del nostre planeta i oferim un servei de neteja i desinfecció ecològica sense químics per a satisfer a les demandes de tots els nostres clients més eco i per a cuidar al màxim el món que ens envolta.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca