Servei de

Neteja de Persianes

Inicio 5 Neteja de Persianes

Netegem les teves persianes

La neteja de persianes és una de les més delicades però també és una de les quals requereix d’una especial atenció de neteja pel fet que són un element d’exterior.

Habitualment les persianes s’embruten molt ràpidament a causa de la seva alta exposició a factors mediambientals com la pols ambiental, humitat o pluja, i brutícia en general, i això, causa un mal (a vegades irreparable), si no es cuida a temps i d’una forma correcta.

neteja persianes vilafranca penedes
neteja persianes vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Feu neteges de persianes en altura?

Efectivament. Gràcies als nostres equips per a altures, donem les millors solucions per a qualsevol projecte al qual ens repten els nostres clients.

Si la meva persiana és de fusta també la podeu netejar?

Sí, de fet som experts en la neteja de persianes fabricades amb tota mena de materials: PVC, fusta o alumini, entre altres.

Vols fer una consulta?

15 + 1 =

Neteja de Pàrquings i Garatges

Encara que l’aparcament sigui un espai en el qual les persones no passem molt temps, els teus vehicles sí. Per això és d’especial importància el fet de mantenir una correcta higiene i cura d’aquesta zona tan transitada per mitjans de transport.

Neteja d’Oficines

Una neteja professional en el teu espai de treball et permet mantenir un bon ambient laboral, millorar el rendiment dels teus treballadors i ajuda a prevenir possibles afeccions i problemes respiratoris.

abrillantat de sòls vilafranca penedes

Abrillantat de Sòls

En el tractament d’abrillantat de sòls tractem la superfície aplicant ceres i diferents productes i substàncies que permeten el segellament del porus del material del sòl.
Això no sols protegeix la superfície sinó que també li aporta un gran nivell de lluentor i fa que llueixi com a nou.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca