Servei de

Abrillantat de terres

Inicio 5 Abrillantat de terres

Terres que llueixen com a nous

El terra és una de les superfícies que requereix d’una cura més atenta a causa del trànsit de persones que suporta diàriament.

En el tractament d’abrillantat o cristal·litazat de terres, tractem la superfície de tal forma que segellem el porus del material del qual estigui fet, ja sigui terratzo, marbre, granit o un altre tipus de sòl tractable. Podem fer qualsevol mena de tractament ja sigui químic o físic, (aquest podem dir que és més ecològic ja que funciona només amb aigua).

Això no sols protegeix la superfície, sinó que també li aporta un gran nivell de lluentor i fa que quedi com a nou.

Superfícies protegides i brillants

A Neco Serveis sabem la gran tasca que suposa el fet de dedicar temps a deixar el terra ben net i brillant, per això, nosaltres ho fem per tu. Som experts en neteja i cristal·litzat de tota mena de superfícies tractables.

abrillantat de sòls vilafranca penedes
abrillantat de sòls vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Dins del pressupost d'abrillantat de terres, també realitzeu poliment?

Sempre que el terra requereixi un polit previ, informem el client dels costos que té aquest procés ja que són coses diferents, encara que sovint es confon el concepte. A Neco Serveis estem encantats de donar-te les explicacions necessàries perquè entenguis el procés de principi a fi i pugui decidir l’opció que millor s’adapti a les teves necessitats i la que farà millorar l’aspecte dels teus terres.

Vols fer una consulta?

4 + 9 =

Neteja d’Oficines i Despatxos

Una neteja professional en el teu espai de treball et permet mantenir un bon ambient laboral, millorar el rendiment dels teus treballadors i ajuda a prevenir possibles afeccions i problemes respiratoris.

neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja de Centres Comercials

En els centres comercials, supermercats i grans superfícies és essencial seguir un protocol de neteja i manteniment òptims per a respectar al màxim les normes sanitàries.

neteja locals i comerços vilanova garraf

Neteja de Locals i Comerços

Tenim una llarga trajectòria en neteja de locals, botigues i comerços, ja que creiem fermament que una bona imatge val més que mil paraules. Per aquesta raó, ens cuidem de deixar el teu negoci net, desinfectat, llest per rebre els teus clients.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca