Servei de

Servei de Neteja d’oficines i despatxos

Inicio 5 Servei de Neteja d’oficines i despatxos

Centra’t en el teu negoci i nosaltres ens encarreguem de la seva neteja

Una neteja professional en el teu espai de treball et permet mantenir un bon ambient laboral, millorar el rendiment dels teus treballadors i ajuda a prevenir possibles afeccions i problemes respiratoris.

Millora la imatge de l'empresa

A Neco Serveis som experts en neteges d’oficines i despatxos i el nostre objectiu és mostrar la millor versió del teu espai de treball per a millorar el desenvolupament de la teva activitat empresarial i transmetre una bona imatge als teus clients.

Estalvia diners invertint en neteja professional

Mantenir un espai de treball brut i poc higiènic, a més de perjudicar la productivitat dels treballadors, també pot provocar danys irreparables en maquinàries i aparells tecnològics, la qual cosa pot ocasionar alts costos de manteniment.

neteja oficines vilafranca penedes
neteja oficines vilanova garraf

Aquest servei inclou:

Neteja de terres

Som especialistes en desinfecció i neteja de terres i superfícies i sempre utilitzem la tècnica més adequada a cada material. Millorem l’aspecte del terres i li donem brillantor, si el sòl és tractable.

Neteja de mobiliari

Eliminem la pols i tot tipus de brutícia en el mobiliari, elements decoratius, dispositius electrònics i equips informàtics a través de procediments que eviten la suspensió de partícules i molècules de pols en l’espai.

Neteja de lavabos

A les oficines i despatxos, la neteja de lavabos és d’especial importància en tractar-se d’un lloc comú i amb un elevat risc d’infeccions. Utilitzem els productes desinfectants òptims per a millorar les condicions d’higiene del lavabo i ens encarreguem de reposar materials d’ús diari com el paper higiènic, el sabó de mans o tovalloles d’un sol ús.

Neteja de vidres

La neteja dels vidres és bàsica per a donar una bona impressió tant al treballador com al client que accedeixi a les nostres instal·lacions, transmetent-los que estan entrant en un espai net i higiènicament ben tractat. Disposem de la millor tècnica per a la durabilitat de la neteja efectuada.

Desinfecció

Ens encarreguem de desinfectar tot tipus de superfícies per a mantenir els espais higiènics i saludables i per a oferir entorns segurs i lliures de virus i bacteris.

Neteja de zones comunes

A les oficines i despatxos és de gran importància seguir un protocol de neteja de zones comunes i de freqüent presència com és el cas de la recepció, el menjador, les sales d’espera, les sales de reunions i els passadissos.

Preguntes Freqüents

Quantes persones venen a oferir el servei de neteja d'oficines i despatxos?

El número de personal dels nostres serveis depèn directament de la grandària de l’espai o de les tasques que s’han de realitzar en les superfícies a netejar. Sempre ens adaptem a la necessitat del client i assessorem per a la millora del servei.

Podeu venir a netejar sense que hi hagi cap treballador a la nostra oficina?<br />

Sí! De fet, recomanem que, per a aconseguir un millor desenvolupament de la nostra activitat professional i uns resultats òptims quant a neteja i desinfecció, els espais a netejar estiguin totalment lliures de personal.

Vols fer una consulta?

6 + 6 =

neteja locals i comerços vilanova garraf

Neteja de Locals i Comerços

Tenim una llarga trajectòria en neteja de locals, botigues i comerços, ja que creiem fermament que una bona imatge val més que mil paraules. Per aquesta raó, ens cuidem de deixar el teu negoci net, desinfectat, llest per rebre els teus clients.
neteja centres comercials vilanova garraf

Neteja de Centres Comercials

En els centres comercials, supermercats i grans superfícies és essencial seguir un protocol de neteja i manteniment òptims per a respectar al màxim les normes sanitàries.

Neteja de Vidres en Altura

Dur a terme la neteja de vidres en alçada no és un treball fàcil. Moltes vegades, et descuides de la seva cura degut a la difícil tasca que suposa el fet d’accedir a finestres, finestrals o aparadors situats en zones elevades de les edificacions.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca