Servei de

Neteja de Rètols

Inicio 5 Neteja de Rètols

Un rètol net, atreu més clients

El rètol d’un local és com la carta de presentació del teu negoci, ja que és la primera cosa que veu el client abans d’entrar a comprar. Un rètol net i ben cuidat, crida l’atenció del consumidor i pot ser decisiu en la presa de decisió i compra del client.

Rètols nets i brillants

A Neco Serveis ens preocupem de cuidar al màxim el rètol de la teva empresa perquè no perdi la lluentor ni l’essència que més el caracteritza. Som experts en neteja de rètols d’acer inoxidable, plàstic, metacrilat, PVC o alumini.

neteja retols vilafranca penedes
neteja retols vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Podeu netejar el rètol si té llums?

Sí, de fet, prèviament a desenvolupar la nostra tasca de neteja, ens agrada valorar el servei “in situ” o bé us demanem que ens informeu de qualsevol cosa que hàgim de saber quant a materials i característiques. Així podem oferir-vos la millor solució de neteja.

Vols fer una consulta?

7 + 5 =

neteja vidres vilanova garraf

Neteja de Vidres

El vidre és un material molt delicat i que ha d’estar cuidat d’una forma específica per a evitar esquitxos, marques dactilars o molècules de pols, entre d’altres.

neteja persianes vilafranca penedes

Neteja de Persianes

Habitualment les persianes s’embruten molt ràpidament a causa de la seva alta exposició a factors mediambientals com el vent, sorra, pluja i brutícia en general i això causa un mal, a vegades irreparable, si no es cuida d’una forma correcta.

abrillantat de sòls vilafranca penedes

Abrillantat de terres

En el tractament d’abrillantat de terres tractem la superfície aplicant la metodologia més adequada, pot ser per mitjans químics o físics. Disposem de diferents productes i màquines que permeten el segellament del porus del material del terra. Això no sols protegeix la superfície sinó que també li aporta un gran nivell de brillantor i fa que llueixi com a nou.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca