Servei de

Neteja de Pàrquings

Inicio 5 Neteja de Pàrquings

Aparcaments Nets

Els aparcaments son els grans oblidats de les Comunitats de Veïns, el flux constant d’entrades i sortides de vehicles generen un constant increment de pols, restes de brutícia que entra enganxada als pneumàtics, o fins i tot taques d’oli dels motors.

Valorem sense compromís la millor neteja per aquest espai disposant de la maquinaria, útils i químics específics per a cada client.

neteja parking vilafranca penedes
neteja parking vilanova garraf

Aquest servei inclou:

Neteja General

Netegem totes les superfícies del teu pàrquing o garatge, sense deixar-nos res essencial i utilitzant els productes més adequats segons la zona a netejar. Repassem sòls, interruptors, canonades, papereres, portes i extintors i eliminem les teranyines.

Neteja de Greixos i Olis

Tractem la brutícia provocada per líquids i greixos originaris del teu vehicle o el dels teus veïns. D’aquesta manera, t’ajudem a prevenir situacions perilloses de caigudes o relliscades en les quals puguis estar involucrat tu o els teus familiars.

Preguntes Freqüents

Dins del pressupost de neteja de garatges, també us encarregueu de netejar els lavabos del garatge?

Sí, si el lavabo pertany a l’interior del garatge i si ens ho comuniqueu prèviament. El netegem i el desinfectem.

Us responsabilitzeu de recollir i tirar les escombraries que es troben en el garatge?

Recollim sempre les escombraries que s’han originat de manera fortuïta i que es generen amb l’ús diari degut a la constant entrada i sortida de vehicles i les corrents d’aire que això genera. Només en casos puntuals i prèviament pactats, eliminem residus que algun particular hagi pogut acumular. Efectivament, ens cuidem de tot el que pertany al pàrquing o garatge.

Vols fer una consulta?

15 + 6 =

neteja de comunitat veins vilanova garraf

Neteja de Comunitats de Veïns

A Neco Serveis afirmem que la neteja de comunitats és un dels punts més rellevants que ha de tenir en compte qualsevol veïnat per a evitar el risc de plagues, infeccions, i espais bruts, descurats o pudents.

neteja vidres vilanova garraf

Neteja de Vidres

El vidre és un material molt delicat i que ha d’estar cuidat d’una forma específica per a evitar esquitxos, marques dactilars o molècules de pols, entre d’altres.

abrillantat de sòls vilafranca penedes

Abrillantat de terres

En el tractament d’abrillantat de terres tractem la superfície aplicant la metodologia més adequada, pot ser per mitjans químics o físics. Disposem de diferents productes i màquines que permeten el segellament del porus del material del terra. Això no sols protegeix la superfície sinó que també li aporta un gran nivell de brillantor i fa que llueixi com a nou.

 

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca