Servei de

Neteja de Comunitats i de Veïns

Inicio 5 Neteja de Comunitats i de Veïns

Neteja de Comunitats de Veïns

Les comunitats de veïns són espais comuns i requereixen una tècnica individual de neteja d’acord al seu grau de trànsit i al contacte directe amb el carrer. La valoració prèvia del servei ens ajuda a fer el protocol que cada Comunitat necessita, degut a cada client és diferent, i determina clarament els sistemes de neteja més adequats per les peculiaritats de la zona o comunitat a netejar.

Comunitats cuidades, veïns contents

Oferim les millors solucions de neteja i desinfecció d’edificis.

A Neco Serveis afirmem que la neteja de comunitats és un dels punts més rellevants que ha de tenir en compte qualsevol veïnat per a evitar el risc de plagues, infeccions, i espais bruts.

Una comunitat és un espai on pot haver-hi trànsit de persones les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

Excel·lent higiene

T’ajudem a mantenir una excel·lent higiene de les instal·lacions i llocs de freqüent circulació i fem que et sentis en un lloc segur, agradable i saludable.

La neteja com a prevenció:

Un deficient manteniment de qualsevol comunitat de veïns genera la proliferació en massa de gèrmens i bacteris i fins i tot l’aparició d’insectes o rosegadors. En conseqüència, pot provocar una mala convivència entre els residents i un malestar general en l’espai on vius.

neteja de comunitat veins vilafranca penedes
neteja de comunitat veins vilanova garraf

Aquest servei inclou:

Neteja d'escales, replans, espais comuns

Els vestíbuls, les escales i diferents espais comuns són els llocs més concorreguts d’una comunitat de veïns. La neteja regular de la pols al mobiliari, com baranes i extintors i la neteja del paviment sòls de les Comunitats contribueix a evitar processos de contaminació i garanteix una millora en la qualitat de vida dels residents.

Neteja d'ascensors

L’ascensor és l’espai més utilitzat de qualsevol comunitat de veïns i per tant necessita d’una especial cura, ja que és un espai tancat, amb constant contacte amb botons, barres, parets i vidres. Ens encarreguem de fer que aquest lloc sigui higiènicament segur.

Preguntes Freqüents

Quantes vegades recomaneu el servei de neteja de comunitats?

De manera general, les tasques de neteja de zones comunes s’han de realitzar diàriament per a poder garantir un espai 100% saludable. No obstant això, depèn de la demanda, la grandària de la comunitat o de les superfícies a netejar, es poden dur a terme setmanalment i algunes tasques més específiques, de manera mensual. En tot cas, sempre ens adaptem a la demanda de cada client.

Vols fer una consulta?

5 + 6 =

tractaments antigrafitis vilanova garraf

Neteja de Grafitis

Algunes vegades un grafiti pot considerar-se una obra d’art però en moltes ocasions, es converteix en un veritable problema per a moltes comunitats de veïns, cases particulars o institucions públiques. Realitzem neteja de grafitis i apliquem tractaments antigrafitis.

neteja retols vilanova garraf

Neteja de Vidres en Altura

Dur a terme la neteja i desinfecció de vidres en altura no és un treball fàcil. Moltes vegades, et desocupes de la seva cura degut a la difícil tasca que suposa el fet d’accedir a finestres, finestrals o aparadors situats en zones elevades de les edificacions.

abrillantat de sòls vilafranca penedes

Abrillantat de terres

En el tractament d’abrillantat de terres tractem la superfície aplicant la metodologia més adequada, pot ser per mitjans químics o físics. Disposem de diferents productes i màquines que permeten el segellament del porus del material del terra. Això no sols protegeix la superfície sinó que també li aporta un gran nivell de brillantor i fa que llueixi com a nou.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca