Servei de

Tractaments Protectors Nanotecnològics

Inicio 5 Tractaments Protectors Nanotecnològics

Protecció de Superfícies amb Nanotecnologia

A Neco Serveis ens diferenciem per ser pioners en oferir tractaments protectors nanotecnològics. Aquest servei destinat a la protecció de superfícies t’ajuda a mantenir els espais nets de manera permanent i et permet mantenir un control estable de tot tipus de microorganismes.

La nanotecnologia és una solució molt eficient per a processos posteriors a la neteja i desinfecció. En la seva aplicació, es crea una capa transparent sobre la superfície que es vol protegir i contribueix a la seva resistència davant possibles desgastaments de material i al fet que la neteja aconsegueixi una llarga durada.

 

Estalvia en productes químics

Gràcies als nostres protectors nanotecnològics estalviaràs en productes químics, aigua i mà d’obra, ja que tot quedarà com a nou i no et farà falta pagar de més per a mantenir les superfícies lliures de transmissions infeccioses i d’organismes multiresistents com virus i bacteris.

proteccio superficies nanotecnologia vilafranca penedes
proteccio superficies nanotecnologia vilanova garraf

Preguntes Freqüents

Cada quant es recomana l'aplicació de productes protectors nanotecnoògics?

Depenent de la mena de tractament que realitzem els productes poden aplicar-se de manera trimestral, semestral o anual i fins i tot, més temps, a causa de la seva llarga durada en la protecció de superfícies.

Com estan elaborats els productes nanotecnològics?

Els productes nanotecnològics estan creats a partir de dissolvents amb nanopartícules minerals o ceràmiques.

Per què hauria de comptar amb aquest servei?

Perquè a més d’estalviar diners en productes de neteja, també contribuiràs amb el medi ambient gràcies al reduït impacte químic que tenen els nostres tractaments nanotecnològics.

Vols fer una consulta?

8 + 2 =

tractaments antigrafitis vilanova garraf

Neteja de Grafitis 

Algunes vegades un grafiti pot considerar-se una obra d’art però en moltes ocasions, es converteix en un veritable problema per a moltes comunitats de veïns, cases particulars o institucions públiques. Realitzem neteja de grafitis i apliquem tractaments antigrafitis.

Neteja de Façanes en Altura

No importa el material on resideixi la taca. Som experts en neteja de façanes de pedra, ciment, cristall, maons, ferro, alumini, acer inoxidable o fusta i utilitzem les millors tècniques per a aconseguir les altures més elevades i no deixar cap part sense tractar.

neteja i desinfeccio ecologica vilafranca penedes

Neteja i Desinfecció Ecològica

Estem compromesos amb la cura del nostre planeta i oferim un servei de neteja i desinfecció ecològica sense químics per a satisfer a les demandes de tots els nostres clients més eco i per a cuidar al màxim el món que ens envolta.

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

Empresa Especialitzada

Disposem de material i maquinària específica

20 anys d'experiència

Dues dècades de clients
satisfets avalen la nostra tasca